Létezik ennél ütősebb párosítás? Játékvilág-rengető hírt közölt a Playmobil és a Crayola, amikor bejelentették: 2023. második felében egy 5 kreatív készletből álló közös kollekciót adnak ki.

Az együttműködés a Crayola és a Playmobil klasszikus Playmobil Color termékcsaládja között valósul meg, amely 45 év kihagyás után, a kreativitás fellegváraként ismert Crayolával közösen kiadott kollekció keretében ünnepli visszatérését. A készletek sima, fehér Playmobil figurákat és számos kiegészítőt rejtenek, amelyek a Crayola Ultra Clean kimosható filctollakkal nyerhetnek egyedi külsőt – újra és újra. Az Ultra Clean filctollak a figurákról, a bőrről és a ruhákról egyaránt könnyedén eltávolíthatók, így a gyerekek maszatmentesen merülhetnek el a szerepjátékok és kreatívkodás világában.

A kollekció öt személyre szabható készletből áll, amelyek között minden gyermek megtalálhatja kedvencét. A divat legkisebb szerelmesei háromféle „Fashion” tematikájú készlet közül választhatnak, de az együttműködés során a járművek rajongóira is gondoltak: – a Fashion Boutique ruhabolt készletben még próbafülke is található, ahol a filccel kiszínezett figurák fantasztikus ruhakölteményeket próbálhatnak fel. – a Fashion Design Set ruhatervező készlettel a gyerekek megtervezhetik saját kollekciójukat: mintás szoknyák és estélyi ruhák is lesznek terítéken – a Fashion Dress Set pedig egy kisebb, hordozható divattervező készlet, amelyet a gyerekek bárhová magukkal vihetnek. – a Racing Car Set versenyautó-készlettel a gyerekek személyre szabhatják és kedvükre díszíthetik villámgyors Playmobil Color járgányukat. – a Motorbike Set motoros készlet pedig a két keréken való száguldás rajongóinak kedvez: a szett segítségével a gyerekek megalkothatják a stílusukhoz leginkább passzoló motort.

A kollekció persze hűen fogja tükrözni mindazt, amit ez a két befolyásos játékgyártó cég képvisel: a termékek nemcsak a kreativitást, hanem a finommotorikus készségeket is fejlesztik, a figurák és kiegészítőik pedig remek szerepjátékokra nyújtanak lehetőséget.

Mi már nagyon várjuk, hogy saját szemünkkel láthassuk, hogyan ötvözte áttörő ötleteit a Playmobil Color és a Crayola – 2023 végére pedig mindenre választ kapunk!