Valószínűleg már ti is lázasan készültök a tavasz nagy sürgés-forgására, a húsvétra. A felkészülést elősegítendő szeretnénk bemutatni azokat a termékeinket, amelyek biztosan sikert aratnak a nyuszira készülő szülők és a tojáskereső gyerekek körében.  Természetesen most is minden gyerekre gondoltunk!

Kreatív termék a készüléshez: Tojás Dekorstúdió

A 2022 tavaszi szezon egyik legizgalmasabb újdonága a hímes tojások készítését teszi sokkal izgalmasabbá és a kicsik számára is elérhetővé, könnyen kezelhetővé. A vidám színekkel tarkított Tojás Dekorstúdióba csak be kell helyezni a tojást, ami pörögni kezd. A csomag részeként érkező élénk színű, károsanyagmentes filctollakat hozzá kell érinteni a tojáshoz, hogy különböző vastagságú csíkok és spirálminták keletkezzenek. A szülők számára egész biztosan plusz pont, hogy a tojások nemcsak mutatósak, de az alkotás maszatmentes.

Tojások lányoknak: Rainbocorns Csillámszíves kutyakornis

A csokitojások helyett vagy mellett maradandó ajándék a meglepetésekkel teli, szarvacskával és fülekkel ékített kutyakornis tojás. A Rainbocorns meglepetések új szériája hétféle tündéri egyszarvú plüsskutyust rejt lekaparható szívecskével és meglepetés mintával. A csomagban található egy kisebb tojás kulcstartóként vagy táskadíszként használható meglepetés kutyafigurával és illatos matricák is. Nem maradhat ki a tojásból a gyerekek nagy kedvence sem, az illatos gyurmakaki.

Tojások fiúknak: Biopod: őslények a kapszulában

A fiúk számára is készültünk meglepetés játékot tartalmazó tojásokkal – azaz kapszulákkal. A népszerű Biopodok már többféle változatban érhetőek el, köztök vannak például a klasszikus és a mozgó őslények. Az összeszerelhető, matricákkal díszíthető robotcsontvázak sora tovább bővült az új CyberPunk lényekkel, amik egy és két lényt tartalmazó DUO kapszulákban is megtalálhatók.

Húsvét babákkal: Tomy Toomies: Jurassic World pörgő dinó tojások

A legkisebbek számára ideális húsvéti ajándék a készségfejlesztő dinókeltető a Tomy Toomiestól. Az aranyos kis dinók segítségével a babák ismerkedhetnek a színekkel, amíg a mozgás, a hangok és a tojások újra és újra összeillesztése sokáig leköti az apróságok figyelmét. A Jurassic World inspirálta dinók pedig jó eséllyel az apukák tetszését is hamar elnyerik.