Mint minden évben, idén is rengeteg új játékkal készültünk az őszi-téli szezonra. Ezzel a válogatással egy kis ízelítőt kínálunk partnereinknek abból, hogy a Modell & Hobbynál melyek lesznek 2021 karácsonyának slágerjátékai. 

Lányos játékok 

A lányos játékkínálatunkból nem maradhatnak ki a tündéri interaktív állatkák, amelyekből az idei szezonban is nagy lesz a választék. Ilyen például Pinki, a kismalac, vagy BluBlu bébidelfin új, LCD kijelző szemű változata is, aki most sokkal több érzelem kifejezésére képes. 

A játékbabák közül a Dimian igényes újdonságaira mindig érdemes odafigyelni. A Molly-család most egy csinos, öltöztethető sétáló babával bővült. Igazi különlegességként megérkezett hozzánk a Táncolj velem! Molly, aki egy lábra köthető balerinababa. 

 

A gyűjthető, meglepetéseket tartalmazó, átalakuló figurák mindig nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében. Idén ilyen típusú játékokból a Seasters sellőlányai kerültek a kínálatunkba. A hercegnők vízbe mártva sellővé alakulnak, a csomagolások pedig apró ékszereket rejtenek. A 12 különböző hercegnőfigurát buborékmedencés változatban is be lehet szerezni. 

Fiús játékok 

A fiúk számára rengetek marveles újdonsággal készülünk. A magyar játékpiacon már jólismert termékek, például a Goo Jit Zu és a Monsterflex  szuper hősös változataival kedveskedünk a gyűjtőkedvű gyerekeknek. A Marvel-vonal igazi nagyágyúja a Battle Cubes Kocka Csata. A Bakugan játékok sikerét is adó látványos és pörgős duelekre adnak lehetőséget a könnyen hordozható kockák, amelyekkel a kő-papír-olló szabályai szerint lehet játszani. 

A robotika iránt érdeklődők figyelmét a Silverlit újdonságaival készülünk felkelteni. A Biopod őslényei már mozgó változatban is elérhetők. A Cipekedő Robot aranyos külseje mellett a programozás alapjaival is segíti az ismerkedést.

Unisex játékok 

Az unisex interaktív játékaink a gyermekhumorra építenek. A tavalyi év egyik legnépszerűbb terméke, Potyi, a kakilós flamingó most teknős társával tér vissza. Emellett bemutatkozik Squeakee, a vicces lufikutya is, aki reagál a hangokra és az érintésre is. 

Társasjátékok 

Társasjátékokkal minden korosztályra gondoltunk ebben a szezonban. 

A kisebbek számára látványos, vicces, szerencse alapú játékokkal készültünk. Ilyenek például a Piszkos kanapé és a Fel ne ébreszd aput! társasok. A gyorsütemű Matchify-t már a nagyobbak is élvezni fogják, főleg, hogy több tematikával is elérhető a Dobble menetét tovább gondoló kártyajáték. 

Az egész család számára izgalmas, elektronikus játékmesterrel operáló termékcsaládunk is bővül a Szócsata házi kvízshowjával. 

Fejjel lefele kihívás játék minden korosztály körében hódíthat, hiszen igazán egyedi ötletre épül ez a sokszor újra játszható, többféle társaságban kipróbálható termék. Egy fejjel lefelé szemüvegben kell egyszerűnek látszó feladatokat végrehajtani, az esetlen próbálkozásokon pedig minden résztvevő jól fog szórakozni. A közösségi média kampányokra hajazó reklámjával ez a partijáték könnyen a tinik kedvencévé is válhat.