Zöldek, robusztusak és mosolygósak: nem, nem Shrekről van szó, hanem a Tomy Johnny traktorairól! Az évről-évre újabb készletekkel kiegészülő termékcsalád újra meg újra belopja magát a kisgyermekek szívébe, ez pedig idén sem lesz másképp! 

Mint ahogy azt a név és az ikonikus zöld-sárga-fekete kialakítás is sejteti, a kis műanyag traktorokat a John Deere agrárgépeiről mintázták. Van közöttük távirányítós és guruló kialakítású is, amelyek már 18 hónapos kortól ajánlottak. De a Tomy ezúttal sem hagyta cserben a fejlesztő játékok híveit, mivel a termékcsaládban formaválogatós és összeszerelhető traktorok is találhatók, amelyek szintén a másfél éven felettieket célozzák meg. A formaválogatós traktor észrevétlenül fejleszti a kicsik kognitív képességeit és érzékszervi tanulását, miközben a számok világába is betekintést nyújt. A Tomy Építs Johnny traktort játék pedig a formafelismerést, a kéz-szem koordinációt és a taktilis érzékelést fejleszti. 

A termékcsalád idén két új termékkel, a John Deere farm szettel (18h+) és a fény- és hanghatásokkal rendelkező John Deere traktorral (3+) bővült. Az emelkedő rámpás teherautóból és szállítható traktorból álló készlettel a traktort a gyerekek kedvük szerint szállíthatják körbe a lakásban (és nem csak). A teherautó ráadásul fény- és hanghatásokkal teszi még élvezetesebbé a játékot. A 3 éven felüliek számára ajánlott Johnny traktor hatalmas abroncsokkal rendelkezik, mindig morcos, és akármikor készen áll az akadályok leküzdésére. Elszánt monster traktor, amely alkalomadtán dudál, járómotor-hangot ad ki, és világító lámpákkal jelez kis pajtásának. 

A Tomy John Deere mini traktorok termékcsaládja már évek óta a szülők és gyermekek közös kedvenc terméke. Minden egyes készlet nagyobb darabokból áll, amelyek a csintalan kisgyermekek számára is biztonságosak. A mosolygós traktorokkal a gyerekek ráadásul a tévében is találkozhatnak, mivel az ősz beköszöntével egy újabb traktoros játékreklámmal bővül a csatornák kínálata, amelynek főszerepében a Tomy Építs Johnny traktort össze- és szétszerelhető gépe látható.