Az őszi-téli szezonra hangolódva a játékboltok polcai ismét roskadásig telnek játékkal, és a webshopok virtuális polcain is ott sorakoznak már a régi kedvencek – és mellettük persze a gyerekszíveket meghódítani vágyó újdonságok. A Silverlit hosszú évek óta arra törekszik, hogy megunhatatlan játékélménnyel gazdagítsa kicsik és nagyok mindennapjait, számos jól ismert slágerlistás termékük pedig már régóta elérhető kínálatunkban: ilyenek például a Digibirds énekesmadárkák, a Robotacsi apuka és kölyke, illetve a BioPod Inmotion és Cyberpunk termékcsaládok. Most három új Silverlit-terméket szeretnénk bemutatni, amelyek idén ősztől örvendeztethetik meg a hazai családokat. 

Így neveld a dinód megszelidíthető házi dinoszaurusz: ez nemcsak a gyerekek, de az egész család kiskedvence is lehet! A dinó két játékmódban működik: Vadóc módban a szeme pirosan világít, és ilyenkor a T-rex igencsak neveletlen tud lenni. De amint rákerül a nyakörv, a szeme máris pirosról zöldre vált, és hűségesen szót fogad gazdájának. A távirányítóval, de akár kézzel is szabadon irányítható és tanítható. A simogatást pedig éppúgy szereti, mint bármely másik „kis”állat. Például, ha megsimogatják a buksiját, szelíd mormogó hangokat hallat. Ha pedig két dinó találkozik, megismerik és üdvözlik egymást. 

Bumper Phoenix ütközéscsillapító drón: egy drón, amely bel- és kültéren egyaránt használható. A drónnak két erős rotorlapát biztosít stabilitást és sebességet, míg a két rotor körül ütközéscsillapító gyűrűk helyezkednek el, amelyek lehetővé teszik, hogy a drónt beltéren, bútorok és nyílászárók közelében is bátran használjuk. A drónnal érkező távirányítóval pedig az irányon túl a sebességet is lehet szabályozni. 

Rhino Wave hullámszelő terepjárgány: a mini gépjármű, amely szárazföldön és vízen egyaránt megállja a helyét. A fekete-zöld terepjáró hatalmas magasított abroncsokkal rendelkezik, a vízben való biztonságos közlekedést pedig két propeller teszi lehetővé. A színben passzoló távirányítóval pedig az irány és a sebesség egyaránt szabályozható. Vízálló váz, ütésálló kerekek, kétéltű kialakítás: szelhetjük a hullámokat! 

A Silverlit újdonságaival ráadásul TV-reklámokban is találkozhatunk.