Itt van az ősz, és előbb vagy utóbb beköszönt a vele járó borongós, esős idő. Az őszi-téli szezon elmaradhatatlan játéktípusa a társasjáték, amivel akkor is órákig lehet szórakozni, ha az időjárás nem engedi az időt a szabadban tölteni. Egy társasjáték remek befektetés abból a szempontból, hogy egyszerre több gyereket, sőt, akár a szülőket is lekötheti.

A társasjátékok népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az eladási mutatók. Az olyan régóta nagy népszerűségnek örvendő játékokból, mint például a 2016 óta forgalmazott Szuper Mágikus Jinn, ami a barkochba-partik sztárja, több mint 50.000 darab, a tapintásra és ügyességre alapozó Undi Gusztiból több mint 40.000 darab, a mókás mézeskalács házzal járó Jancsi és Juliskából pedig több mint 30.000 darab fogyott.

A későbbi években bevezetett termékeink is sok családnak okoztak szórakoztató pillanatokat. Ezek közé tartozik a hamburgerekkel tömhető Pufi Röfi, a játék hazugságvizsgáló Kamu detektor, vagy a Nevezd meg, amihez igazán hegyezni kell a füleket, hogy minél gyorsabban megnevezhessük a feladványokban szereplő hangokat. Ezek mellett továbbra is kaphatók tavaly bevezetett társasjátékaink, a hangutánzós Száj, az izgága tenyerű Csapj bele!, a koncentrációt igénylő Memo Mester vagy a kiváló ügyességi játék, a Falánk cápa. A legtöbb játékot az egészen kis gyerekektől a felnőttekig mindenki élvezheti, így a társasjáték minőségi, családi időtöltést nyújt a délutánokra vagy az estékre.

Az egyik legszórakoztatóbb családi társasjátékból, az Igaz vagy Hamisból már többféle változat elérhető a termékkínálatunkban. A kicsiknek és nagyoknak is sok fejtörést okozó alapverzió mellett az Igaz vagy Hamis Junior a fiatalabb játékosokra specializálódott. A játék népszerűsége miatt idén bevezetjük a Harry Potter tematikájú Igaz vagy Hamis játékot is, így a varázsvilág szerelmesei végre tesztelhetik tudásukat. A játék mintegy 1000 kérdéssel teszi próbára a játékosokat, kezdő és haladó szinten, így azok is megmérettethetik magukat, akik még csak ismerkednek a népszerű univerzummal. A Harry Potter tematikájú Igaz vagy Hamist még a Mágiaügyi Minisztérium is csak ajánlani tudja.