Február 22-én, New Yorkban a TOMY International előállt egy új Lamaze játékkal, mely valósággal levette a lábáról a világot. A játék, amellett, hogy 360 fokban nyújt aktivitást a kicsiknek, 360 fokban változtatja meg a kicsi gyerekek igényeire épülő játékkoncepciót.

Pár szóban a TOMY International-ről

A TOMY International, vagy www.tomy.com egy vezető globális vállalat, mely tervezéssel, gyártással és forgalmazással foglalkozik, kiélezetten a jó minőségű, innovatív játékok piacára. Különböző márkái alatt minden korosztály igényei kielégülnek, legyen szó a legapróbbakról, vagy épp a felnőttekről. A TOMY küldetésének tartja a világ megmosolyogtatását, melyet disztribúciós csatornáin és az általa támogatott több mint 25.000 üzleten keresztül igyekszik teljesíteni. Bár a cég Japán székhelyű, az értékesítési tevékenysége többnyire Észak- és Dél-Amerikára, Ausztráliára és Európára terjed ki.

Lamaze International

A TOMY zászlói alatt működő Lamaze egy nonprofit organizáció, mely a terhességtől kezdve áll a szülők mellé a gyereknevelésben. A Lamaze termékek vásárlói bízhatnak a termékek magas minőségében és abban is biztosak lehetnek, hogy a bevételek visszafordulnak ebbe a nonprofit szervezetbe, mely világszerte információkkal támogatja a szülői lét kifogástalanságát és örömeit.

Lamaze 3 az 1-ben Airtivity játék

Ez a fantasztikus babáknak való játékasztal – mely 8 foglalkoztatóval édesgeti magához a kicsik figyelmét – megtanítja az apróságoknak hogyan működnek a dolgok a levegő kölcsönhatásában. A halacska farkincáját megfordítva a többi halacska is úszkálásba kezd, a buborékok elkapásáért pedig a játék mókás dallamokkal és fényekkel jutalmazza a piciket. Ráadásul a legjobbat még nem is mondtuk, kifejezetten a babával való növekedésre lett megtervezve, azaz 6 hónapos kortól 3 éves korig áll a picik rendelkezésére, akik lépcsőzetesen egyre több dologgal kísérletezhetnek a foglalkoztató segítségével. A szett bepattintható lábai miatt a padlón való játéktól kezdve alkalmas arra is, hogy a szárnyait bontogató kisgyerek gyarkorolhassa vele a sétálgatás alapjait is, valamint az ezt megelőző kúszás-mászás is önfeledt pillanatokat okozzon.