Új Peppa malacos termékekkel készül a Hasbro a sorozat 10 éves amerikai jubileuma alkalmából. A kedves kismalac története új epizódokkal bővül, a figura pedig már nem csak a játékokon, de egyéb gyerekeknek szánt termékeken is megjelenik.

Peppa malac sokak kedvence. A rózsaszín kismalac és családja 2004 óta ülteti képernyő elé a gyerekeket, az angol sorozat pedig 2009 óta fut Magyarországon. Mára 7 évaddal és több mint 270 résszel büszkélkedhet. Ezek az 5 perces epizódok alkalmazkodnak a gyerekek koncentrálóképességéhez, röviden adják át a tanulságos vagy éppen mulatságos üzeneteiket.

A sorozat amerikai premierjének 10. évfordulója éppen idén februárban lesz. Ennek alkalmából a Hasbro – ami 2019-ben több más népszerű karakter licencével együtt felvásárolta az Entertainment One nevű céget – tovább bővíti a Peppa malaccal fémjelzett kínálatát. A játékok mellett nagy márkákkal is kollaborál, így a brit Regatta ruházati termékeket és egyéb kültéri eszközöket gyártó cég révén elérhető lesz Peppás hátizsák, dzseki, sőt, kempingszék is. A Reebok pedig limitált Peppás cipőket fog gyártani.

A tavalyi évtől már hangoskönyvben is elérhető sorozat új, különleges amerikai epizódokkal bővül. Peppa minden bizonnyal még sokáig képernyőn lesz. A sorozat karaktereiből készített plüssök, a történeteket leíró könyvek és egyéb peppás játékok is elérhetők a Modell&Hobby kínálatában – a sor pedig folyamatosan bővül.