A Modell & Hobby idén is új termékek széles választékát kínálja partnerei számára, ezáltal mindenki megtalálhatja a neki tetsző játékokat őszre vagy a karácsonyfa alá.

A kislányoknak olyan kreatív játékokat kínálunk, mint a formázható hajú Varázslokni babák, vagy az InstaGlam trendi figurái, amik belül sminkkészletet rejtenek. A csillogásból azonban sosem elég, így a Blinger applikátorával a frizuráktól a tolltartóig mindent csillogó kövekkel díszíthetnek a csajok. Az Aqua Crystals készletével saját maguknak készíthetnek egyedi alakú kristályokat akár kulcstartóra, gyűrűre és egyéb kiegészítőkre. Ha a kreativitást keretek között tartanánk, akkor a Crayola Glitter Dots játékát ajánljuk, amivel most mókás, kulcstartóvá alakítható figurákat színezhetnek a gyerekek a csillámló pöttyök segítségével. Akik klasszikus babára vágynak, azoknak az Amore Mio alvóbabát vagy az interaktív Laffies Kacagó babákat ajánljuk.

A kisállatok rajongóinak nagy újdonság lehet Potyi a Flamingo saját kis toalettjével, a vízben életre kelő Little Live Pets úszkáló halacskák és teknősök, az interaktív OMG Pets új vagány szériája, vagy egy édes Pityergő kiskutya, aminek valódi könny szökik a szemébe. Plüssállatokból is készültünk újdonságokkal; a gyerekek a szélsebes Szilaj figuráját, vagy a mókás Trollokat ölelhetik magukhoz.

Természetesen fiús játékokból sincs hiány. A Go Jit Zu új nyúlánk hősein kívül kétféle autósjátékkal készültünk. A gombnyomásra összegömbölyödő Terrasect robotautó és a hatalmas kerekeivel minden terepet legyűrő Ledes Climber járgány közül lehet választani. Azoknak, akik a harc izgalmára vágynak, a Lufifejű boxolók nyújthatnak remek szórakozást a nappali asztalán a borús őszi időben.

A legkisebbek sem maradnak ki a sorból, nekik a Tomy és Lamaze márkák kínálnak számtalan újdonságot, például az olyan nagysikerű szériáikban, mint a Toomies vagy a maszatmentes Aquadoodle rajzszőnyeg.

Ha pedig az egész család együtt szórakozna, akkor egy társasjáték a legjobb választás. Őszi-téli újdonságunk a népszerű Igaz vagy Hamis játék Harry Potter verziója. Aki azt hiszi, mindent tud a varázslótanoncok kalandjairól, annak érdemes kipróbálnia magát ebben a rengeteg meglepetést rejtegető játékban.